Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Gelders DOEK

5 april
19:30 - 21:00
Focus Arnhem

Programma:

Kom zo bij u terug

Floor Wandel

 

Floor Wandel (2000) Is een beeldmaker die voornamelijk werkt met film en fotografie. Waarin grafische elementen de verteller worden van het verhaal. Haar werkt geeft een zacht en vervreemdend gevoel. Floor studeerde in 2021 af aan de hoge school voor de kunsten Utrecht, in de richting grafische vormgeving.

Lees Meer

Onze Stad

Walt van der Aar & Jip Roemaat

Voor het door Rozet geïnitieerde project ‘Ik ben de stad’ maakten Arnhemse spoken-word artiesten en filmmakers samen prachtige poëtische miniatuurtjes in beeld en woord waarin de stad centraal staat; als decor, inspiratiebron, vriend, vijand, trouwe geliefde of passant. Soms vluchtig soms straight in ya face. In samenwerking met Schurkrecords (Rieks Bolhuis) maakten de jonge filmmakers Walt van der Aar en Jip Roemaat samen de korte film Onze stad die genomineerd werd voor het Gouden Hert tijdens GoShort Arnhem 2021.

Lees Meer

In een fractie van gedachte

Hendrik Gores

De essentie van veel belangen dient zich aan op de grens van de vervulling. Voor sommige mensen maakt het niet uit hoe vaak ze worden gewaarschuwd. zij leren enkel van de praktijk die altijd waar is, waar die ook is.

 

Lees Meer

Vaders aan het woord

Maaike Broos

Maaike Broos maakte vier portretten van vier vaders: recht in de camera vertellen zij openhartig over de waarde van vaderschap, een beeld dat mede gevormd werd door hun eigen vader. Twee van deze portretten (Melvin en Gaetano) worden vertoond. Broos laat de vaders zelf aan het woord, luistert naar hun verhalen. In de interviews vertellen de vaders over hun rol in het leven van hun kind(eren). Melvin draagt het vaderschap als een belofte aan hemzelf als kind (van een afwezige vader). Gaetano strijdt voor zijn kind zodat hij weet waar hij vandaan komt.

Lees Meer