Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Inzenden

Gelders DOEK is een platform van Gelderse makers die hun films en ideeën presenteren in de bioscoop en online via deze site. Zo krijgt de filmgemeenschap uit Gelderland een gezicht, stimuleren we onderlinge samenwerking binnen de regio en brengen we lokale en regionale onderwerpen naar het grote doek.

Elk jaar maken alle geselecteerde films kans om genomineerd te worden voor het Gouden HERT tijdens Go Short Arnhem.

Filmmakers die lid zijn van Gelders DOEK kunnen kostenloos films inzenden door in te loggen. Nog geen lid? Sluit je aan en ontdek de vele voordelen!

Nog even de voorwaarden op een rijtje:
Een film komt alleen in aanmerking voor selectie als ze van de hand van een regisseur uit Gelderland is, de film zichtbaar is opgenomen in Gelderland en/of voor een aanzienlijk deel met een Gelderse crew is samengewerkt.

Aanwezigheid voor Q&A bij een vertoning in de bioscoop is verplicht (ten minste één persoon die betrokken is geweest bij de productie).

Door je film in te zenden gaan we er vanuit dat je over de rechten beschikt om de film te vertonen in de bioscoop en/of online.

Alleen volledige inzendingen worden in behandeling genomen.

Neem bij vragen gerust eerst even contact op.

Film:

minuten
0/25 woorden
0/80 woorden
0/50 woorden

Credits:

0/50 woorden

Uploads:

  • Let op: zorg bij het uploaden van een poster voor een staand formaat, in ongeveer dezelfde verhouding als een A3 of A2 poster.

Naast een vertoning in de bioscoop wil ik mijn film graag toevoegen aan het online aanbod van Gelders DOEK

  • Let op: zorg er voor dat je de privacy en embed instellingen zo hebt staan dat geldersdoek.nl je film mag delen. Of zorg voor een download link, dan hosten wij hem voor je.
  • Alleen met een ‘filmmaker’ lidmaatschap deel je in de leden inkomsten en bepaal je ook welke andere films er worden geselecteerd.

Gegevens:

Log in of word lid om je film kostenloos in te zenden.

Betaling:

Filmmakers die lid zijn van Gelders DOEK kunnen kostenloos films inzenden door in te loggen. Nog geen lid? Sluit je aan en ontdek de vele voordelen!

Heb je een voucher ontvangen? Klik dan hier om de code te gebruiken in plaats van een betaling.

Toestemming gegevensverwerking

Door op de onderstaande knop te klikken word je doorverwezen naar de iDeal pagina van jouw bank voor de betaling.