Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Gelders DOEK

18 oktober
19:30 - 21:00
Focus Arnhem

Programma:

Depriclown

Cendy Dierdorp

De stille shortfilm DepriClown vertelt het verhaal over een mimespeler die het werk op de afdeling kinderoncologie erg zwaar valt door de hoeveelheid jonge slachtoffertjes. Als hij op het punt staat om ontslag te nemen, neemt zijn werk op de afdeling een prettige wending. Al lijkt dit van korte duur te zijn…

Lees Meer

Diyar

Moayad Alhariry

Stel je voor midden op een berg te staan, gedwongen je thuis te verlaten en dat je uit nood een beslissing moet nemen over je volgende bestemming. Wat neem je mee? Wat laat je achter? Is de wanhoop nabij? Dit is het verhaal van miljoenen vluchtelingen ter wereld, voor wie hun ‘thuis’ in een donkere plaats is veranderd.

Lees Meer

Rugnummer 10

Boris Loning

Leo probeert zijn droom als profvoetballer waar te maken. Door een nare blessure geeft hij op totdat zijn oude trainer hem weer moed in praat. Leo gaat er alles aan doen om toch de top te bereiken, wat resulteert in een belletje van een profclub met goed nieuws.

Lees Meer

Samen

Tyson Malaihollo & Rosanne Gjaltema

Tyson verloor zijn beste vriend Sam (20) aan zelfmoord. Sam had de ongelofelijke kracht om mensen (vooral zijn vrienden) samen te brengen en laat na zijn overlijden een grote vriendengroep achter. Samen laat op intieme wijze zien hoe jongeren omgaan met het verlies van een goede vriend.

Lees Meer