Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Gelders DOEK Nijmegen Live

16 juni
19:30 - 21:00
LUX Filmtheater Nijmegen

Informatie

We mogen weer! Met publiek live in de zaal vanuit LUX Nijmegen. Dat wil je niet missen.

(er vinden opnamen plaats tijdens de editie)

Programma:

Alles en Niks

Judith Bannink en Heleen Zweers

EEN DOCUMENTAIRE WAARIN JE DRIE PERSONEN VOLGT DIE ZICH IDENTIFICEREN ALS NON-BINAIR. ALLEDRIE ZIJN ZE UNIEK EN ZICH UITEN OP HUN EIGEN MANIER. MIDDELS DEZE DOCUMENTAIRE WORDT ER OP EEN POSITIEVE, LUCHTIGE EN PERSOONLIJKE MANIER MEER KENNIS GEGEVEN OVER HET BEGRIP NON-BINAIR.

JUDITH BANNINK (19) EN HELEEN ZWEERS (24), BEIDEN TIJDENS HET DRAAIEN VAN DEZE DOCUMENTAIRE TWEEDEJAARS STUDENTEN VAN DE OPLEIDING AV-SPECIALIST OP HET RIJN IJSSEL IN ARNHEM. VANAF SEPTEMBER STARTEN ZE BEIDEN HET VIERDE JAAR VAN DEZE ZELFDE OPLEIDING.

Lees Meer

STOET

Nena Tijsma

Johan en zijn dochter Tess rijden mee in een rouwstoet. Johan probeert Tess te troosten maar alles wat hij zegt lijkt een averechts effect te hebben. De spanningen in de auto lopen hoog op totdat Johan een onverwachte wending neemt.

 

Lees Meer

Marlon Brando

Vincent Tilanus

In de laatste weken van de middelbare school willen Cas en Naomi, allebei uit de kast, liever hun dagen samen doorbrengen. Als "broer en zus" van andere ouders ervaren ze een geborgenheid en liefde die ze nergens anders kunnen vinden. Maar wanneer hun toekomstplannen hen uit elkaar lijken te drijven, komt hun relatie in gevaar en moet de aanhankelijke Cas alleen durven te zijn.

Vincent Tilanus (1994, Nederland) is een regisseur gevestigd in Amsterdam. Hij studeerde aan de The European Film College in Denemarken en de Nederlandse Film Academie. Zijn afstudeerfilm Bladgoud (Golfblad) is vertoond op veelgeprezen filmfestivals rond de wereld. Zijn korte film Marlon Brando is zijn professionele debuut en is geselecteerd voor de Semaine de la Critique Cannes 2020. De film is volledig opgenomen in Nijmegen, waar de regisseur ook heeft gewoond en zijn middelbare school heeft doorlopen.

Lees Meer