Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Gelders DOEK x Go Short

16 februari
14:00-17:00
Focus Arnhem Arnhem
Reserveren Arnhem

Informatie

Op ???????? ?? ???????? slaan Go Short en GeldersDOEK de handen ineen en organiseren samen een workshop scenarioschrijven in het kader van de Gelderland Film Meeting en de Filmmaker meet-up.

Go Short - International Short Film Festival Nijmegen, organiseert samen met Gelders DOEK op 16 februari een workshop scenarioschrijven in het kader van de Gelderland Film Meeting. Scenarioschrijver en regisseur Shariff Korver verzorgt deze inspirerende workshop en gaat met 20 makers aan de slag om hun eigen stem te vinden. In 2021 ging zijn nieuwe film 'Do Not Hesitate' in première tijdens het Nederlands Filmfestival.

Ten tijde van corona horen we van veel makers dat ze tijd hebben genomen om ideeën uit te werken. Go Short en Gelders DOEK ondersteunen deze makers graag met een inspirerende en verdiepende workshop scenarioschrijven van Shariff Korver. Met de Gelderland Film Meeting willen Go Short en Gelders DOEK er juist nu zijn voor niet alleen beginnende makers, maar alle makers! Want niet alleen jonge makers zijn vaak nog zoekend naar hun eigen stem en een stempel in het maken van een scenario voor hun film.  


Tickets   
Er zijn voor de Gelderland Film Meeting in verband met de exclusieve en persoonlijke aard van de sessie slechts 20 plaatsen beschikbaar. Plaatsen worden weggeven op basis van inschrijving met persoonlijke motivatie. Inschrijven kan hier: https://bit.ly/3GDwTLZ 

 

Programma:

Workshop scenarioschrijven

Shariff Korver

Programma 
De sessie begint om 14:00 uur en eindigt rond 17:00 uur. Vooraf aan de workshop krijgen deelnemers een opdracht, zodat Shariff Korver tijdens de sessie alle makers zo goed mogelijk kan helpen. Na de workshop is er een netwerkmoment en wordt de film ‘Do Not Hesitate’ vertoond, gevolgd door een Q&A met Shariff Korver.  

Lees Meer