Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Studentenfilm
de muze
zep stoffelen
zep stoffelen
Studentenfilm
Play film

Een foto film over een fotograaf en zijn model: de voice-over, de zwart-wit beelden en de meeslepende muziek nemen je mee in het verhaal.

zep stoffelen
Studentenfilm
Play film

Over de film de muze

Over de film

Een fotograaf doet een oproep voor de casting van een model. Het model poseert voor de fotograaf en er ontstaat een verbinding. Na de shoot vertrekt het model gehaast en geeft hem een briefje met een niet te lezen telefoonnummer. Realiserend dat ze meer voor hem betekend dan gedacht volgt er een paniekerige achtervolging. Als hij denkt dat hij haar nooit meer zal zien, vindt hij haar sjaal en roept haar naam. Dan kijkt ze om en alles verandert.

Zep Stoffelen (21) is geboren en grotendeels getogen in Arnhem. Recentelijk heeft hij de opleiding Audio Visueel Specialist succesvol afgerond met zijn fotofilm ‘De Muze’, welke vertoond werd op het filmfestival Arnhem. Naast film ligt zijn interesse ook in het documenteren middels fotografie.

Geniet van de voordelen met een lidmaatschap
Een eigen profiel
Toegang tot online films
Toegang tot de filmbijeenkomsten
Toegang tot netwerk events, workshops en speciale edities