Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Docu
In Search of Better Days
Wijnand Slurink
Docu
Play film

Docu
Play film

Over de film In Search of Better Days

Over de film

'In Search of Better Days' vertelt het verhaal van een generatie jongeren uit Bosnië en Herzegovina. Drieëntwintig jaar na de bloedige oorlog ziet de toekomst er nog steeds niet goed uit. Het land wordt geteisterd door corruptie en nationalisme waardoor het stil lijkt te staan. Jongeren worstelen met werkloosheid en een minimaal toekomstperspectief. Moeten ze blijven en hun land weer helpen opbouwen, of vertrekken en op zoek gaan naar mogelijkheden in het buitenland?

MET DEZE DOCUMENTAIRE STUDEERDE WIJNAND SLURINK (28) IN 2017 AF AAN DE HOGESCHOOL VOOR DE KUNSTEN IN UTRECHT. HIJ REISDE SAMEN MET CAMERAMAN NIELS URSEM DOOR BOSNIË EN HERZEGOVINA OM DE FILM TE MAKEN. DE FILM DRAAIDE VORIG JAAR OP VERSCHILLENDE FESTIVALS WAARONDER DOCFEED EN HET SARAJEVO FILM FESTIVAL. WIJNAND IS GEBOREN IN WAGENINGEN (GELDERLAND) EN STUDEERDE VOOR DE HKU AAN DE OPLEIDING VIDEO EDITOR / CAMERAMAN AAN HET RIJN IJSSEL COLLEGE IN ARNHEM. SINDS ZIJN AFSTUDEREN IS HIJ ACTIEF ALS FREELANCER.

Geniet van de voordelen met een lidmaatschap
Een eigen profiel
Toegang tot online films
Toegang tot de filmbijeenkomsten
Een stem bij filmpitches