Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Nieuws
17.09.2024
Gelders DOEK is gestopt.

Na zeven bewogen jaren stopt Gelders DOEK. De site blijft voorlopig online en avonden vinden doorgang bij Focus.

Gelders DOEK is gestopt.

Via deze weg willen we je op de hoogte stellen van ons besluit om na ruim zeven bewogen jaren te stoppen met Gelders DOEK. De afgelopen periode stond in het teken van de ontwikkeling van filmtalenthub OostPact. We kiezen er voor om daar nu ruimte voor te maken en wensen de projectmanager en kernpartners van OostPact veel succes met de verdere ontwikkeling.

Wat betekent dat voor jou?
Eigenlijk in eerste instantie niet zo veel. Want gelukkig kunnen de filmavonden doorgang krijgen vanuit het Focus Filmtheater Arnhem. En ook de website blijft voorlopig in de lucht. Je kan nog steeds films insturen en ook alle profielen blijven beschikbaar. Het enige wat er voor nu veranderd is dat we de betalingen stoppen. Heb je nog een jaarlidmaatschap lopen dan kan je tot de einddatum nog steeds toegang krijgen tot de filmavonden, in november staat de volgende gepland. 

En nu?
We onderzoeken nu of de site een ander onderkomen kan vinden, of geheel of gedeeltelijk kan worden doorontwikkeld. <--- Praat hier over mee en laat je horen tijdens de regionale filmtop op 6 oktober in Focus!

Aanmelden kan hier

We hopen je hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. We danken je voor al je steun en betrokkenheid de afgelopen jaren!

Gelders DOEK