Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Nieuws
11.09.2022
GFM en Filmmakersdiner!

Schrijf je in voor de Gelderland Film Meeting met masterclass filmdistributie en het Filmmakersdiner tijdens Go Short Arnhem.

GFM en Filmmakersdiner!

De Gelderland Film Meeting staat geheel in het teken van de regionale filmmakers en de lokale kortefilmcultuur. Filmmakers en -professionals komen bijeen en bespreken de vragen waar het talent uit de regio zich mee bezighoudt. Ook wordt het festival feestelijk afgesloten met het filmmakersinder. Geef je nu op! 

DE GELDERLAND FILM MEETING 
Tijdens de komende editie richten we ons eerst op de distributie van korte film. Lara van Lookeren van Kapitein Kort gaat met makers in gesprek over strategieën voor festivaldistributie. Na deze sessie praten we verder over het bezoeken van een filmfestival. Wat is een filmfestival nou eigenlijk? Wat doen filmfestivals voor makers en hoe kan je daar optimaal gebruik van maken? Ook zoomen we in op het intervisietraject van Go Short en Coaching in de Cultuur. We bespreken wat intervisie inhoudt, wat het filmmakers brengt en hoe het bijdraagt aan de versteviging van de (regionale) kortefilmsector. 

De Gelderland Film Meeting vindt plaats op 11 september van 13:30 tot 15:30 in het Focus Filmtheater. Deelname kost €10,-. Geef je op voor vrijdag 9 september door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij je naam, emailadres en kort je ervaring met film maken. Wees er snel bij want vol = vol! 

HET FILMMAKERSDINER 
Het festival wordt op zondag 11 september feestelijk afgesloten met het filmmakersdiner bij Café-restaurant Focus, het festivalhart van Go Short Arnhem. Tijdens dit diner kunnen we gezamenlijk napraten over Go Short Arnhem, de regionale films die tijdens het festival zijn vertoond en de onderwerpen die tijdens de Gelderland Film Meeting aan bod zijn gekomen. Eet je mee?  

Het diner start rond 18:30. De kosten voor het diner zijn €20,- inclusief 1 drankje. Hiervoor krijg je een heerlijk vegetarisch menu dat speciaal voor filmmakers is samengesteld: 

Turks Brood en dips  
Rauwkostsalade a la Focus (vega) 
Salade quinoa met zwarte olijven + watermeloen + vegan feta + pompoenpitten (vegan) 
Spinazie gnocchi + geroosterde paprika + courgette + mozzarella (vega) 
Italiaanse Melanzane   

Ook voor het diner verloopt de aanmelding via [email protected]. Geef je op voor vrijdag 9 september en vermeld bij aanmelding of je allergieën en/of dieetwensen hebt.