Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Nieuws
26.05.2021
Lancering nieuwe website

Gelders DOEK lanceert 26 mei haar nieuwe website tijdens Gelders DOEK Arnhem!

Lancering nieuwe website

Je bent op deze pagina aangekomen, dus stiekem heb je het al gezien, maar de compleet nieuwe website van Gelders DOEK is nu live! De afgelopen maanden was al de soft launch als generale repetitie voor de website om de laatste dingetjes te testen.

De nieuwe website is net als de edities in de filmhuizen een ontmoetingsplek voor filmmakers- en liefhebbers en biedt een (online) podium met Gelderse films. Het fysieke podium voor Gelderse films dat Gelders DOEK bij verschillende filmtheaters en tijdens filmfestivals biedt, is uitgebreid naar een online video-on-demand podium. Je kunt nu jouw profiel en showreel aan je film(s) koppelen waardoor het nog gemakkelijker is om met elkaar in contact te komen. Ben jij dus al lid van Gelders DOEK, werk dan je contactgegevens bij, plaats de mooiste foto van jezelf en zet vooral snel je film(s) online!

Er is nu ook een nieuwspagina waar al het (Gelders) filmgerelateerde nieuws een plekje krijgt en gedeeld wordt via de socials. Ben je bezig met een film, organiseer je een bijeenkomst of is jouw film voor een mooie prijs geselecteerd, stuur de info dan door naar welkom@geldersdoek.nl.

Tot slot hebben we ook nieuwe lidmaatschapsvormen geïntroduceerd met elk hun eigen voordelen. Voor de fans is er lidmaatschap waarmee je gratis aan alle evenementen kunt deelnemen, studenten krijgen 50% korting op een lidmaatschap en de filmmakers kunnen niet alleen gratis hun film indienen, krijgen kortingen in de sector én delen mee in de ledeninkomsten. Zo wordt het is het het enige echte Gelderse platform door en voor filmmakers! Kijk voor alle voordelen op www.geldersdoek.nl/word-lid