Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Nieuws
12.07.2022
Schrijf je in voor Masterclass Produceren!

Gelderland Film Meeting met Masterclass Produceren door Marleen Slot, netwerkdiner en vertoning Knor incl. q&a door producent Marleen Slot. Wees erbij!

Schrijf je in voor Masterclass Produceren!

Schrijf je in voor de Gelderland Film Meeting incl. Masterclass Produceren met Marleen Slot 
Gericht op low budget korte film 

Ben jij benieuwd hoe je als filmmaker een succesvolle korte film met een laag budget produceert? Kom dan op dinsdag 12 juli naar de Gelderland Film Meeting met een Masterclass Produceren gericht op low budget korte film. De masterclass wordt gegeven door Marleen Slot. Zij gaat uitgebreid in op de ins & outs van low budget korte filmproductie, de valkuilen die dit met zich mee brengt en de rol en het belang van een producent bij dit soort producties. Zij heeft als ervaren producent aan veel grote titels meegewerkt zoals Zurich, Neon Bull en Dirty God. Ook produceerde zij de eerste Nederlandse stop-motion film Knor die als voorpremiere na de masterclass te zien is.  

Programma 
De Gelderland Film Meeting vindt plaats in Focus Filmtheater in Arnhem. Na de masterclass kan je napraten tijdens het netwerkdiner en kan je de voorpremiere van de stop-motion film Knor bijwonen, gevolgd door een Q&A met Marleen Slot.  

15.30 – 17.00 Masterclass Produceren met Marleen Slot (€15) 
17.00 – 19.00 Netwerkdiner (optioneel, €10) 
19.00 – 20.30 Vertoning ‘Knor’ met Q&A (optioneel, €9,50) 

Opgeven 
Geef je op voor 5 juli door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij je naam, emailadres en bij welke onderdelen (masterclass, netwerkdiner en vertoning) je aanwezig bent. Indien je bij het netwerkdiner aanwezig bent, geef dan aan of je allergieën hebt (het diner is veganistisch). Wees er snel bij want vol = vol!